RESIDENCIAL PERELLÓ

VILABLAREIX

HABITATGES DE 2 | 3 | 4 DORMITORIS

 

IMMOBLES PERELLÓ

 

L'empresa IMMOBLES PERELLÓ es dedica a la promoció d'habitatges de qualitat venda i lloguer de cases i pisos. Actualment centra la seva activitat a la nova zona de creixement de Girona a El Perelló (Vilablareix), en el sector de Can Pere Màrtir que recentment ha urbanitzat. Una zona a on es combina estratègicament els espais residencials amb els espais verds privats, els passeigs peatonals, les places públiques i els carrils bici, per aconseguir un sector esponjat i poc dens d’edificis. Un entorn privilegiat d’alta qualitat de vida que destaca per la quantitat i qualitat d'espais lliures, sense prescindir de les comoditats que ofereix la mateixa zona i la ciutat de Girona a pocs minuts.

La filosofia de la nostra empresa es basa en la transparència cap al client, i a oferir productes immobiliaris de qualitat directe de promotor.


La empresa IMMOBLES PERELLÓ se dedica a la promoción de viviendas de calidad, venta y alquiler de casas i pisos. Actualmente centra su actividad en la nueva zona de crecimiento de Girona en El Perelló (Vilablareix), en el sectorde Can Pere Màrtir que recientemente ha urbanizado. Una zona dónde se combina estratégicamente los espacios residenciales con los espacios verdes privados, los paseos peatonales, plazas públicas y los carriles bici, para conseguir un sector esponjado y poco denso de edificios. Un entorno privilegiado de alta calidad de vida que destaca por la cantidad y calidad de espacios libres, sin prescindir de las comodidades que ofrece la misma zona y la ciudad de Girona en pocos minutos.

La filosofía de nuestra empresa se ​​basa en la transparencia hacia el cliente, y ofrecer productos inmobiliarios de calidad directo de promotor.

 

Informació i vendes:

​648 492 603

​​

info@iperello.com

POLÍTICA PRIVACITAT
En conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades subministrades per l'usuari seran processades exclusivament per la finalitat descrita i en cap cas es cediran a tercers. En qualsevol moment vostè té dret a conéixer, rectificar o cancel·lar la informació que ens facilita, notificant-ho per escrit a Immobles Perelló.

POLÍTICA PRIVACIDAD
Según lo que establece la Ley Orgánica 15/1999, de 13 diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, los datos suministrados por el usuario serán procesados exclusivamente para la finalidad descrita i en ningún caso serán cedidos a terceros. En cualquier momento usted tiene derecho a conocer, rectificar o cancelar la información que nos facilita, notificándolo por escrito a Immobles Perelló.

© 2017 Immobles Perelló

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now